Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

9.1.11

EL TEA PARTY UN PERILL QUE S'AMAGA A CASA NOSTRA?

Els nous moviments polítics que van aparèxer fa poc temps als EUA estan assolint uns resultats importants quan han aconseguit posar en acció a algun psicòpata que seguin algunes de les seves instruccions ha intentat acabar amb una persona (Gabrielle Giffords) que ells assenyalaven com a perillosa , i pel camí ha deixat 6 víctimes innocents. Un dia negre pel món polític demòcrata, tant a nivell dels americans del nord com dels d'arreu del món. El perill de les "modernitats" polítiques que ens vénen de l'oest, mai més ben dit si les coses acaben a tiros, és que comencen fent gràcia per la seva ingenuïtat (falsa!) i per posar en entredit la forma clàssica de la política, tots ho trobem fins i tot divertit i innovador.

Quan ens estem lamentant d`aquesta acció "terrorista", que no és altra cosa encara que als EUA això no s'explica així si no ho fan els seguidors d'Al Qaeda, ens cal ser prou seriosos per denunciar que els comportaments i les accions polítiques que posen en perill la vida de les persones han de ser condemnades i allunyades de la vida política actual.

I ens feia gràcia!!!
El que ens hauria de preocupar és tenir ben clar que allò que ha passat a milers de quilòmetres no ens és aliè, no pel final de sang (esperem!) sino per saber on està el nostre Tea Party. A nivell espanyol hi ha molt espai a l'entorn del PP que té ganes de ser-ne, amb un nom molt més espanyol com el "cafelito", el "cortadito",... I no oblidem que un gran espai que ha estat ocupat en els darrers mesos per CiU també inclou el nostre "carajillo" -el "cigaló" en normalitzat- partit. Hi ha espai polític que pot tenir una presència destacada en  els propers mesos però no ens hem de deixar enganyar ni pels del te i els del cafè, hem de ser capaços de posar-nos clarament enfrontats a invents que sabem com comencen però que tenen un  final desconegut ja que hi ha massa desconeixement del mal cap d'alguns dels nostres veïns i veïnes escoltant a una Belen Esteban qualsevol.