Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

30.6.07

"El MAL" ÉS A LA TERRA


TOTS (ELS QUE VAM FER LA COMUNIÓ SENSE DINAR A 70 € PER BARBA) SABÍEM QUE EL DIABLE CORRIA PER LA TERRA CERCANT GENT INDECISA I QUE ENS PORTARIA AL PECAT.
ARA RESULTA QUE SEGONS LA PENYA DE "LA EPISCOPAL" EL MAL-DIABLE TÉ QUASI NOMS I COGNOMS, I A MÉS MILITA AL PSOE. A VEURE QUI EN TÉ DUBTES D'AQUEST DOGMA DE FE?
Els dies de la "santa inquisició" els teníem per vistos en el passat, semblava que ara ja era una altra època molt més moderna i lliure. Doncs "craso error", estem més envoltats dels "torquemada" que mai. No hi ha país europeu, llevat de la pobre Polònia, que tingui uns senyors bisbes tant beligerants com els espanyols.
Ja pot semblar feixuc haver de parlar sovint dels representants de Déu a la terra però és que provoquen cada dia. Potser ho fan amb ganes de demostrar que encara hi són quan pocs els fan cas, o potser estan llepant-se les ferides que els provoca l'atac constant dels zapateristes amb tanta llei contra la família, l'educació religiosa i alguna que altra barrabasada defensada per la impecable vicepresidenta del nostre Govern.
Aquesta vegada ha tocat guerra a l'Educació per a la ciutadania, una assignatura imprescindible en una societat que com ells mateixos diuen perd valors i està lliurant-se a les mans del diable. Seria més just poder salvar la convivència democràtica si es vol parlar de cristianisme, o això em sembla.
Va essent hora i no em canso de repetir-ho de tancar el tema de concordats, acords i altres punyetes amb la Santa Seu i els seus líders. Cada dia em posen més a descobert les arrels anarquistes que segur tenim molts, i estan posant fil a l'agulla del final de la història i el conte de l'Espanya catòlica.
L'escola pública i laica, la religió privada i amb tota la fe que es tingui.
Abans d'acabar em poso a defensar el MAL, i és una alternativa que potser cal defensar si ells ho volen així. Si el maligne és llibertat que compti amb mi, si el maligne és ser ateo que compti amb mi, si el maligne és obert i democràtic que no ho dubti en sóc seguidor ferm, si el maligne és laicitat total el defenso amb tot, i si el maligne vol seguir destruint la mentida de l'estructura catòlica aquí té un manobre.