Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

31.7.06

LES ELECCIONS ANTICIPADES...A CAN BARÇA






No ha superat la prova del "guiñol"


El petit país del NE de la península més a l'oest d'Europa, està vivint un dels moments més importants dels darrers anys mercès a la poca fortuna dels dirigents del Barça (més triomfant que mai malgrat ells) a l'hora de valorar i estudiar quan tocava fer eleccions a un club. Resulta que no s'han volgut llegir ni els seus estatuts (que en facin uns de nous i els donguin més comptències atesa la seva incompetència).

En plena precampanya de les eleccions catalanes, les nostres (com la TVres), amb uns candidats que estan pensant i dient les seves cada dia i a cada hora, ens trobem que hauran de compartir cartell amb els que decideixin presidir el club que és més club, en un país que finalment s'ha pogut definir com a nació dins l'Estat que tots formem (si els PP ens ho permeten o el propi Defensor de no se sap quin Poble).

Ja sabeu que el dimitit president del Barça no és una persona que em mereixi excessiva confiança, ans el contrari. I a més ara que ha demostrat el que amb algun detall ha exposat Sandro Rosell al seu llibre autobiogràfic on deixa ben clar qui és qui, i molt en concret de què va el "simpàtic" Laporta. No és que sigui un personatge obscur, és que no té transparència a l'hora de desenvolupar les seves funcions, que no ha aconseguit fer-nos creure en la seva gestió malgrat els molts "powerpoints" que ens encolomen els "esades" de torn.

Ara veurem si hi haurà competència electoral, esperem que hi hagi algú que els faci ombra com a mínim, i que no tinguin un passeig fàcil i triomfal. No tindran el meu vot ( no sóc soci) però no tindran el meu suport de cap mena, com es diu ja s'ho faran!

Els barcelonistes de cor esperàvem molt més d'aquests autoanomenats joves promeses, ara ja sabem que només van a la seva i algun amb alguna intenció amagada o no? Bé que el Barça es mereix molt més i no seria bo que tornéssim a enyorar el guinyol del president Nuñez (allò si era un bon guinyol i no algun que no arriba ni a titella).