Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

29.9.06

ALERTA , ELS CIUX VOLEN TORNAR




RECUPEREM IMATGES COM AQUESTA.

ALGUNS NO VOLDRIEN HAVER-LES VIST MAI I ALTRES ARA ENS LES VOLEN AMAGAR



Ja estem a un mes del Tot Sants més mogut dels darrers temps, aquell en el qual els catalans farem l'aposta definitiva per deixar per a la història el passat dels governs de la dreta catalana i per assentar el projecte de la Catalunya Nova, la de tots.

Els partits estan/estem en plena bogeria preelectoral i això es nota, fins i tot a nivell de cansament físic dels implicats directes, i el que és més important ja s'esta notant que hi ha quatre idees amb les quals es mouen , i alguns projectes realment fantasiosos o quasi esperpèntics per part d'algú.

Ens movem entre el tòpic del PSC-PSOE que tanta gràcia fa a la tribu CiUx, i el "prou tripartit" com a gran idea nova. Tot plegat una mena de refregit "deja vu", o sigui recremat, i una idea del cap de campanya del fins fa uns anys Arturo Mas, que és molt i molt contundent dient no al tripartit. Estan els homes i dones de la dreta catalana cercant refer el seu espai i ho fan amb tota la mala intenció del món amb alguna campanya subterrània que espero els retorni com un boomerang i els exclati electoralment als morros (són els màxims exponents en guerra bruta, uns mestres vaja).I també amb pròpostes programàtiques galàctiques com la idea de rebaixar el IRPF als coneixedors de llengüest estrangeres (ja està clar que algú va quedar penjat amb les acadèmies d'anglès que van fer fallida i cal ajudar-los, o no?)

El que cal és desenmascarar-los un cop més, ara ja es pot demostrar que es pot governar diferent, ja podem anar amb el cap ben alt els que som "dels altres", ja no hi ha res que no sigui substituible per un projecte real de país, sense viure del conte nacionalista. Avui Catalunya pot apostar per avançar socialment i això només es pot aconseguir amb el President Montilla, una aposta per aparcar el vehicle atrotinat que ens vol vendre l'hereu de can Pujol com si fos el de l'Alonso. No ens cal una altra experiència a l'ombra del PP, ni fer política ficció, ni omplir-nos de quatre barres pels quatre cantons. Els catalans hem crescut, hem madurat i tenim un Estatut que neix on neix i no en un altre lloc, i que compte amb un futur important si està ben portat.