Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

1.9.06

ARRIBAR DEL SUD, MÉS ENLLÀ DEL SUD




Imatges del dia a dia, de cada dia.



Molts dies ens hem despertat durant mesos amb el nombre de morts al país de la darrera invasió dels EUA, ja era part de l'esmorzar. Doncs ara hem ampliat el nostre primer àpat informatiu amb una forta informació sobre l'arribada constant de barques plenes de persones -si de persones no ho oblidem- a les illes receptores de milions de turistes, les belles Canàries.

Veure arribar persones en aquestes condicions, tal i com ho veiem, no resulta gens agradable, i menys si sabem que n´hi ha que no tenen "la sort" d'arribar, i deixen la pell en un oceà que els és frontera de difícil superació.

Fugen del sud empobrit, cauen en mans de les màfies enriquides, i tot plegat per ser retornats, tard o d'hora, on van sortir. I en alguns casos a intentar viure miserablement en un món occidental que els necessita , que els explota, però que no els vol veure. Seria tan maco que els immigrants fossin traslúcids, que NO els veiéssim passejar, treballar, ...

La mentalitat no canvia d'avui per demà, hi ha molta feina a fer, a tots nivells, fins i tot l'individual, i encara més en aquells que en tenen la responsabilitat -la demagògia ja la faran els que només pensen en els nous arribats com a carn de canó de l'economia submergida-. Europa diu que ja farà coses, que ajudarà al país que té les costes obertes a l'Àfrica, però fuig discretament de fer un pas més com seria anar a resoldre els problemes en origen.

I tot plegat per posar en estat de preocupació als milers d'espanyols que "esmorzen" cada dia amb la SER sentint parlar de Canàries no com a paradís, tot el contrari, com INFERN.