Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

12.1.07

GENER AMB CALOR O UN CANVI CLIMÀTIC ANUNCIAT


IMATGE QUE NO ES VEU AQUEST GENER 2007 (DE MOMENT!)
NO CAL DIR QUE QUAN MENYS ENS HO ESPEREM ENS PELAREM DE FRED (TEMPS AL TEMPS)
Recórrer a parlar del temps és un dels recursos més utlitzats quan no se sap amb qui parles o de què parlar, per això davant del que ja és comentari generalitzat en relació a l'estiuet de gener que estem vivint-patint, em permeto fer alguns comentaris més o menys relacionats amb aquest TEMPS.
Que a mitjans gener es pugui anar amb màniga curta només s'explica per l'elevada temperatura que s'està vivint a causa de les inexplicables posicions d'alguns, més ben dit un partit, davant de la convocatòria de manifestacions contra el terrorisme i per la pau. Fa venir molta calor suportar que hi hagi qui demana unes paraules en una pancarta i després, quan ja se'ls dóna joc, demani una pancarta per ells sols que només digui "Todo por culpa de ZP". Més val que que dediquin els seus esforços a posar ordre en l'ambient recalentat de la corrupció que està surant arreu de l'Estat, i molt concretament a les illes del Mediterrani i de l'Atlàntic. Zones de permanent estiu!
Per això avui tothom parla que el temps està boig, que el món està perdut a tots nivells, que ja mai més podrem anar a esquiar (els que hi van és clar), que desapareixeran els nostres pobles de la costa, vaja que tot plegat està molt acabat. Però la realitat serà més "real" i no podrem deixar de parlar del fred, i no podrem deixar de repertir-nos un cop més ja ho deia que hi hauria hivern, i això si hi ha calma política encara més.
Bé que no hi hagi res que ens aturi, que hi ha molt per defensar, amb fred o amb calor, i que l'escalfament del món ja ens portarà el que hagi de portar, o que tornin els MAMUTS (alguns ja en són fidels representants dels "homes" que els eren contemporanis).