Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

9.1.07

NO VOLIEN MATAR!


EL MINISTRE DE L'INTERIOR.
EL MINISTERI DE FER FRONT AL TERROR
Després d'haver-se pogut treure de sota de milers de tones d'enderroc els cossos de dos persones nascudes lluny de Madrid hem passat full a l'impacte que va tenir l'atemptat del 30 de desembres, hem entrat a veure com responen els implicats en el procés de pau.
En primer lloc veiem que el govern assumeix clarament les seves responsabilitats, que no són altres que frenar els contactes amb ETA i posar el màxim esforç contra els terroristes. En segon lloc trobem la segona força política, un PP aznaritzat al màxim intentant treure rèdit de la situació desgraciada que suposà el trencament de la treba, i ho fan deixant entendre o sense embuts, que tota la culpa és del govern, que cal explicar tot el que se sabia, que hi hagi transparència, si com sona, el propi Zaplana és capaç de demanar la veritat!!!
En altres àmbits podem veure com la gent d'Otegui-HB està descol.locada o està "col.locada" per la poca fermesa pròpia o la total dependència d'ETA. I per a col.locats els d'ETA que parlen dels assassinats de Madrid com una cosa no volguda, és a dir, que no volien matar, que ells van avisar (fins a tres vegades), i que quasi ho lamenten. No ens collonin! No ens vulguin fer passar per passarells! Si ho van fer siguin clars i digui que això és part de la seva vida i del seu projecte.
I mentres anirem demanant que hi hagi PAU, que hi hagi el màxim esforç de tots, DE TOTS!, per acabar per sempre amb sorpreses com les del darrer dissabte de l'any 2006. I si cal DIÀLEG, que n'hi hagi!