Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

17.3.07

TRES I DOS O DOS I TRES?


SETMANA GRAN PER AQUELLS I AQUELLES QUE CREUEN EN LA IGUALTAT DE GÈNERES MALGRAT LA DIFERÈNCIA ENTRE ELS SEXES, I MALGRAT HAVER D'OPTAR PER L'ÚS DE QUOTES PER FER-HO REALITAT.
UN PRESIDENT QUE SOMRIU MALGRAT (i van tres) TOTA "LA MOGUDA"
A pocs dies de l'inici de la primavera astronòmica ha florit la llei per a la igualtat que ja estava més anunciada que la primavera del "corte inglés" i que ha sorprès a alguns per la seva contundència i a altres per tot el que això comporta de "falsa" igualtat.
No cal dir que la llei era necessària per evitar abusos històrics i per anar posant les coses al seu lloc més natural (o no ?). Ha estat una llei que s'ha vist rebutjada per la dreta i això ja diu molt al seu favor, i més diu d'aquelles que surten al carrer a insultar a tort i a dret al costat d'uns senyors "de blau marí" que les tenen com un element ornamental de manifestacions "muy hermosas" (una nova manera d'avaluar les manifestacions, no et fot!).
Ara comença el llarg camí cap a la posada en marxa d'aquesta nova legislació i la primera moguda es presenta a les llistes electorals pel proper 27 de maig. Alguns i algunes s'han posat les mans al cap perquè això és "impossible" de complir, algunes i alguns es freguen les mans pensant que ara és el "seu moment" per situar-se més endavant, i encara en queden que entenem que la normalitat legalment establerta s'ha de respectar i punt.
Els mascles estan veient com se'ls acaben situacions d'ús i abús del seu sexe i/o gènere, i les femelles poden tenir la tentació -que la tentació hi és sempre per alegrar la vida- d'abusar i usar en benefici propi aquesta llei. No crec que siguin molts ni moltes els que juguin a això però no em puc estar de dir-ho.
Creiem en la igualtat, i la defensem, per això cal actuar amb molta cura i respectar i fer respectar aquesta nova manera de viure i conviure entre gèneres. Si així se'ns fa més iguals aconseguirem més igualtat, i a poc que ens hi posem podrem dir ben alt que qui està on està és per mèrit propi i no per quota de gènene, opció sexual, religiosa o futbolística. Posem en marxa tot allò que ens porti a una societat més justa i així serem més lliures, els uns i les unes.