Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

27.3.07

ARA ANEM PER "PRISA"


SUPOSO QUE NO HI HA CAP MENA DE DUBTE QUE LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ ÉS FONAMENTAL , PERÒ RESULTA QUE SEGUIM ASSISTINT A LA "GUERRA" ORGANITZADA PELS "PEPEROS" I ARA HA TOCAT A UN GRUP DE COMUNICACIÓ.
QUEDI CLAR QUE POSO AQUEST "PAÍS" EN SOLIDARITAT AMB "EL PAÍS", LA "SER" ...
Posar-se a llegir un diari, escoltar una ràdio o mirar un canal de televisió és d'aquelles coses que pots fer lliurement, només per la teva voluntat de poder accedir a una informació o a una distracció més o menys aconseguida. Per això resulta sorprenent que ara es vulgui atacar a un grup de comunicació privat que si alguna el caracteritza és tenir prou llibertat per poder fer arribar la informació i l'opinió diversa a aquells que volen seguir els seus mitjans. Que es posi en dubte la credibilitat i les maneres democràtiques de PRISA és fer-nos voler creure que estem ben grillats els que tenim una certa predilecció per l'empresa atacada.
Ens podem enlluernar per un diari que no sempre ens agrada, però que si ens dóna una informació detallada i àmplia de tot allò que passa, i a més sense ser gran lector dels nombrosos articles d'opinió, si que cal reconèixer que en té i no tota del mateix color. "El País" és avui símbol de democràcia i de defensa de les llibertat, sempre ho ha estat, però ara ho ha de ser més per la mala baba dels "demòcrates" del PP.
I què es pot dir d'una ràdio com la SER que té com a grans comunicadors a 3 catalans, qui pot dubtar de Francino, de Nierga o de Barceló? Només algú amb ganes d'intoxicar o amb ganes de carregar-se qualsevol cosa que no rigui les seves impertinències i mentides -que en són mestres-. Fins ara era un greuje antinacionalista escoltar la SER, però ara no en tinc cap dubte, encara que esportivament sigui del Madrid, que és i serà la meva emissora de referència.
A més per veure la tele només cal tenir una certa visió global de la gran oferta existent per posar-nos d'acord que sense el Canal Plus aquest país no seria el que és. I per a altres moments sempre pots mirar Cuatro.
Quan els responsables del PP proposen el boicot estan aconseguint que els més conscienciats els fem una gran "botifarra" i sortim al carrer en defensa, no d'una empresa -que ja tenen prou mitjans per fer-ho- sinò en defensa de la llibertat d'expressió, i deixant-los clar a neo-cons i neo-falangistes en general que nosaltres erem i som la gent de " la libertad sin ira" (no ells!!!).