Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

3.3.07

"PUTAS, MARICONES Y GENTE DE MALVIVIR"

ES COMENÇA ATACANT LES SEUS DELS PARTITS I ES POT ACABAR ATACANT ELS MILITANTS MENTRE ES DEMANA :
"EJÉRCITO AL PODER".
Sembla difícil superar-se però els senyors i senyores del PP es superen diàriament amb les seves accions, opinions i manifestacions. Estem entrant en una espiral de la bogeria que va tenir un greu exponent a les manifestacions anti-govern, amb l'excusa de l'excarcerament de l'etarra de moda -no es mereix ser citat, que es van fer a diverses capitals espanyoles amb la presència dels líders "peperos" al capdavant.
Que hi hagi manifestacions és cert que no deixa de ser normal, que fins i tot siguin contra el govern també s'entén però que els eslogans parlin de ZP assessiono o fexista ( si feixista criden una colla -ja massa gran- de ximples i ximpletes que porten la bandera de la dictadura per passejar-se pel carrer com si fóssim el 39). Els insults han passat de taca d'oli, i el més greu és que els dissenyadors dels missatges no estan massa lluny del carrer Génova de Madrid.
Avui el ja líder la ultradreta espanyola, en Mariano, ha demanat que se'ls tracti com a HB, i crec que és el moment de fer-li cas i posar a tots aquells del PP que estan posant tanta llenya a un foc que podria cremar-ho tot, fora del règim democràtic que estem gaudint. Això que s'està fent ja només pot ser considerat com terrorisme verbal que desgraciadament ja té exemples de terrorisme real a les poques hores d'anar fent manifestacions i dient animalades.
Només amb una clara declaració dels "peperos" catalans contra els seus "jefes" podran ser creïbles a nivell català o a nivell de les properes eleccions municipals. Seria el moment de donar-se de baixa d'aquesta tropa d'indesitjables intoxicadors i ser només representant d'una dreta respectable. O potser caldrà denunciar poble a poble qui són,què pensen i què fan arreu!
El govern de ZP està ballant "amb la més lletja" però ben segur que el camí que es va iniciar el 2004 ens portarà a uns resultats positius en la majoria de temes que avui estan encallats o que van a un ritme més lent del desitjat. Mentre el PP que vagi agafant lloc al costat dels abertzales o que acatin les decisions judicials com tothom fa en un sistema democràtic -que ja es veu que els fa molta nosa-.
I que la senyora que s'ha atrevit a dir a la ràdio la seva definició del govern de l'Estat tal i com consta a l'inici d'aquestes ratlles que li donguin un manual de bona ciutadania i educació, a més de pagar-li "una neteja de boca" amb el primer odontòleg que estigui de guàrdia.