Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

20.4.07

POLÍTICS I POLÍTIQUES DEL SEGLE PASSAT


QUI NO ES DISTREU ÉS PERQUE NO VOL O NO POT!
ENCARA CREIEM QUE EL "MÓN MUNDIAL" ESTÀ PENDENT D'AQUEST "PAÍS PETIT" QUE DIRIA EL CANTANT-DIVO DE VERGES, I AIXÒ PORTA A ALGUNS/ES A PORTAR LA GASTADA PANCARTA DE "CATALONIA IS NOT SPAIN"
Veure esport ja sabeu que és un costum que tinc i si aquest és d'alta volada doncs millor, per això estic content d'haver pogut gaudir de la vistòria de l'Akasvayu-Girona a la FIBA CUP, i haver saltat com un seguidor més.
Però com que un no pot deixar de banda les seves actituds i opinions no em puc estar de deixar constància del paperàs que alguns polítics gironins de l'àmbit "CiU" van fer al pavelló de Fontajau lluint amb "gran il.lusió quasi infantil la gran pancarta, en anglès, que parla d'on no és Catalunya. Evidentment tothom és lliure de pensar el que vulgui i així jo puc permmetre'm expressar també el que penso quan veig que quan hi ha qui vol trencar-ho tot des de la dreta espanyola hi ha qui ajuda des d'aquí posant benzina al foc. Un fet lamentable si a més ho fan uns senyors/es que no són exemple de defensa perseverant de la identitat catalana. Sembla que ara hem entrat en una guerra entre els "nacionalistes de CiU" i "els independentistes d'ERC" per veure "qui la fa més grossa" (la pancarta !!!).
El que resulta més divertit que això si que és important, el riure i deixar en cert ridícul a alguns/es, són les contrapancartes que gent com la de la foto, o els magnífics seguidors de l'Estudiantes van persentar. Resulta ben clar i ben contundent un missatge que molts es perguntaven què volia dir : "RAMIRO IS NOT SPAIN". Si ho voleu saber aneu cercant a la història d'aquest club de bàsquet de la capital d'Spain.