Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

15.2.06

AIXÒ NO TÉ ATURADOR?


GAVINES O COLOMS, TU TRIES!!!!


Portem dos dies en plena bogeria pepera contra tot allò que es mou. No estan deixant res per verd que díriem nosaltres, estan atacant els catalans, Catalunya, ZP, l'estimada vicepresidenta del govern espanyol, i tot el que els convé.

Que hi hagi lluita política és normal, que hi hagi certa agror podria també ser-ho, però que l'insult basat en la mentida sigui d'ús habitual ja és massa. On podem anar a parar creant el que se'n diria avui "un mal rollo" impressionant? Volen que anem a bufetades pel carrer uns amb els altres? Això és el que defensa la suposada dreta democràtica espanyola del PP? Que s'ho facin mirar, i els del PPC encara més (aquests si que passaran directament a la galeria dels botiflers més tronats de la història de Catalunya).

Estem en una espiral més que perillosa pel futur de la convivència, tant a dins de Catlaunya com en les nostres relacions amb els altres espanyols. Es fa del tot imprescindible que algú posi el fre, i si pot ser de mà millor, perquè el "cavall Aznar-Rajoy" està desbocat.

Sembla, i segur que ho és, una estratègia ben estudiada, que beu del NEOCONS ianquis, i això encara els fa més perillosos, o no ho és el grillat dels president dels EUA. Estem vivint moments de màxima tensió que no es poden aguantar en un país civilitzat.

Además tenemos que oir las opiniones, por decir algo, de un cura desaprensivo que tiene el valor de arremeter contra las mujeres, contra el Presidente Zapatero, y todo lo que se le ponga por delante. I seguro que aún tiene su parroquia para ir predicando sandeces. ¿Vamos a ver a los señores obispos en la manifestación contra un "pájaro" como éste? No, no lo veremos, ellos estan con su COPE y lo demás son nimieces de los ciudadanos de base (con el miedo que les dan los cristianos de base).

Ja podreu comprovar, espero, que aquest apartat escrit en la llengua de Machado, de Lorca, de Delibes, de García Márquez, o del mateix Cervantes, no serà censurat des de Catalunya, ni els propietaris finals del blog ho destruiran per ser fet a Catalunya. Bé que hi hagi sort¡¡¡