Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

13.2.06

EN PAU, "ALL STAR"


Feia temps que esperàvem la decisió final dels votants per elegir si un català entraria per primer cop a un partit dels "all star" del bàsquet NBA, i ara podem estar-ne contents, ja estat elegit per a major glòria del país-nació i dels basquetbolistes catalans en especial.

Per a molts això semblar una cosa intrascendent i poc interessant, però resulta del tot entranyable que els joves esportistes catalans puguin veure com un dels seus ídols arriba a un dels punts més alts que pot arribar un esportista d'elit.

A més estem parlant d'un noi que en alguna declaració ha deixat clar que no tot és el bàsquet, que cal preparar-se per l'endemà del triomf, quan ben segur pot haver-hi davallada. Ell que ho té tot, o quasi tot (que el 100 % no el té ningú) sap intentar ser un exemple a seguir i això és d'agrair.

La competició més important del mon en bàsquet ja té en el seu historial un català, i els catalans tenim un representant esepctacular a la NBA. Ja ho veieu, nou estatut, han tornat els papers que ens van robar, i ara als "all star". I encara hi ha qui dubte que el tripartit ens portarà a fites inimaginables fa tres anys. Ànim Pau (fins i tot el nom diu quelcom més d'ell).

1 comentari:

Donaire ha dit...

Sí, sí, però el Guíxols està fent una campanya desastrosa. És que no pensa fer res el tripartit??.