Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

14.6.06

NO FEM EL BURRO (CATALÀ)


Portem alguns dies de moguda anti-PP per part de uns grups suposadament "radicals", que no estan fent res més que donar oxigen a qui no no es mereix res més que ser obviats per qui tingui una mica de seny.

Ja està clar que el PP ha perdut el nord fa temps, no hi ha cap mena d'opinió sensata en el seu discurs, i només cerquen el que estan trobant, un enfrontament que els pugui situar novament en el panorama polític amb cert criteri centrista. Els insults i els atacs han estat constants contra Catalunya des de fa mesos, i no hi ha qui pugui suportar això per més centrat que estiguis. Però hem de demostrar molta serenitat contra la injúria i la calúmnia d'aquest partit, o més ben dit dels seus líders i inspiradors de la ultradreta espanyola.

La millor defensa és la paraula, els raonaments, davant tot allò que no és res més que cercar "vots" en situacions d'extrema sensibilitat per part d'uns o altres. Aquí estem per l'Estatut, aquí estem per la Pau al País Basc, aquí estàvem "contra la guerra", i això ho hem fet amb paraules, siguem-ne responsables i dignes, i no seguim el camí que volen marcar aquests "senyors" de la més rància dreta espanyola.

No fem el burro, siguem catalans de seny i de rauxa, però amb educació i elegància. Diumenge 18 ho deixarem ben clar per uns quants anys.