Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

30.6.06

ESTIU 2006, VACANCES?




Música per a dos ( o tres)generacions.






Ens anuncien avui tots els mitjans que s'inicia la temporada estiuenca , que mig país comença vacances, esperant que el 75 % (no és errada, n'hi ha que en fan dos mesos) les faci a l'agost. I així comencen els dos mesos més moguts de l'any, amb unes rebaixes de calor, amb més concerts que grups musicals, clàssics o moderns, hi ha al mercat, amb més sortides, viatges i escapades que en 10 mesos, amb més calor, amb més aires condicionats a 17 graus, i amb més i més de tot.

Això cal sumar-hi les festes populars, les festes majors de pobles i ciutats, de barris i carrers, i això si alguna casa o família no se'n monta una per ells sols. Una època que porta a treballar poc els que tenen l'obligació de fer-ho i descansar menys als que tenen unes merescudes "vacances".

Aquest estiu serà mogut pel món polític també, des de la pau al País Basc a la guerra electoral catalana, passant per tot allò que jueus i palestins poguin posar en joc -joc massa brut, massa vegades-. Veurem voltar i saltar candidats arreu del nostre país, de candidata cap. Sort que la llei d'igualtat no afecta al grup de candidats sinó a cadascun dels partits perquè la broma hauria estat sonada.

I així entre festa i feina, entre el Tour (ja veurem com anirà) i els darrers dies del Mundial, sense la nostra selecció federal - tombada novament abans de començar-, i algun concert que ens parli de petites coses personals i intransferibles com serà el "Guapa" d'aquests nois i noia bascos que porten nom de pintor i que hauran de fer-nos ballar, sentir i plorar en plena capital del Baix Empordà, anirem avançant cap a una tardor que com sempre arribarà un altre setembre.

Ja diuen que a l'estiu tota cuca viu, per això volem sentir-nos vius.Resulta una bogeria entendre-ho negativament. Gaudim doncs!!!