Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

31.12.06

UN FINAL D'ANY AMB TRIST FINAL





ESTEM PER LA PAU

ESTEM PER UNA BONA PAU

ESTEM PER LA PAU AL PAÍS BASC

ESTEM PER LA PAU DE TOTS

Un dia com el 30 de desembre, que a més cau en dissabte, no podia quedar marcat en molts que hem cregut, i seguim creient , que la pau a Euzkadi és possible i també necessària. No calen excuses davant uns terroristes que són capaços d'ensorrar a cops de "dinamita" un edifici d'aparcament, però tampoc podem llençar la tovallola i llençar les esperances com el fum que encara surt de la ferralla d'un edifici de nova construcció.

Va ser una jornada delicada, va ser una prèvia a un final d'any que podia haver estat més positiu, però no, no han volgut els terroristes que "l'Espanya" optimista i progressista es mengés uns raïms dolços, han posat vinagre al confetti i les caputxes negres han tornat a substituir els gorros i les gorres de paper. Avui els collarets són més aprop del nus que vam tenir ahir a la gola amb l'explosió a Barajas.

I quan cirtiquem que Madrid té un aeroport "de nassos" -just avui que n'ès el dia de l'home dels nassos-també haurem de pensar el cost que els suposa ser escenari no volgut d'un terrorisme que cerca els llocs més impactants per poder fer més àmplia la seva ona expansiva. Avui un cop més solidaris amb Madrid i els seus governants encara que es diguin Gallardón o Aguirre i no siguin sants de la nostra devoció.

Amb l'nici del 2007 només podem esperar que l'esperança sigui el camí que se'ns vagi fent realitat cap a la PAU. No ens cansarem de demanar PAU I MÉS PAU, i encara que no sigui el millor dia per dir-ho també, quan sigui possible : DIÀLEG I MÉS DIÀLEG!