Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

7.11.06

JA TENIM GOVERN, EL D'ENTESA




MONTILLA PRESIDENT.

UNA REALITAT EN POCS DIES

VISCA CATALUNYA!




Del dia de Tots Sants d'aquest any recordarem algunes coses, potser el neguit que es va viure quan els resultats que alguns esperàvem no sortien, o potser l'alegria de veure que les previsions dels ciux tampoc es complien ni de lluny, o que les forces d'esquerres sumaven una majoria sòlida.

I quan tot feia pensar que estaríem alguns dies parlant i pensant què podria passar, la cosa s'ha aclarit ràpidament, amb aquella celeritat que ajuda a fer més fermes les arrels del nou projecte de govern per a Catalunya, des de l'esquerra, posant per davant les necessitats dels catalans i catalanes, i deixant interessos aliens en mans de qui hagin de defensar-los.

Hi ha moltes qüestions que convé deixar constància dels fets dels darrers dos dies, per una banda que en José Montilla serà el futur President de la Generalitat i això significa molt, però molt, per aquells que hem cregut en un projecte que ell encapçala amb plena autoritat. És un fet històric que ell sigui President i un moment que molts haurien de fer seu, nostre, per tancar les portes per sempre més a la idea que només alguns tenien dret a segons quins llocs de govern. Ara és l'hora de Montilla i del seu nou govern.

I per l'altra banda veiem a les essències del nacionalisme destrossades pels carrers, les ràdios i els diaris. Ningú pot aturar aquesta mena de "genocidi" o "magnicidi" que s'està cometen amb els autoanomenats "guanyadors"? És una llàstima que els CiUx hagin confós una vegada més el país amb ells mateixos, no surten del seu propi parc temàtic del nacionalisme i estan cridant i gemegant que els han "robat" el seu govern. Ja ho va dir la Marta fa tres anys i ara segueixen "dale que dale".

És injust que tots els votants de CiU s'hagin de veure representats per quatre cassolaires "made in Madí", o per opinions desconsolades d'aquells que es creuen en la possessió de la veritat perquè escriuen en diaris de prestigi.

Catalunya ja en té més que prou d'aquestes històries de greuge continuat, els catalans i catalanes han d'estar orgullosos de ser els que conformen un país normal que veu com uns partits s'ENTENEN per governar junts i deixar al voral a aquells que es pensaven i pensen que això era el seu "cortijo" (idea andalusa però molt aplicada pels que es consideren "més catalans").

Ara a governar! A seguir transformant Catalunya des de l'esquerra! Ara a l'oposició senyor Mas, que ja li deia en Queco Novell - Maragall, no corris tant, tros de farsant.