Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

20.11.06

PANCHO VILLA ERA CATALÀ? O MAS MEXICÀ?




PANCHO VILLA: QUE VIVA MÉXICO!


El petit país català està passant una de les crisis polítiques més profundes dels darrers segles , estem assistint en viu i en directe a com uns "pocavergonya" no deixen governar el líder natural dels catalans, el cap de CiU, Artur Mas per a més informació.

I resulta que ara estan tan ofesos amb els resultats electorals que troben impensable que es pugui fer una cosa com aquesta de deixar-los anar tranquils a l'oposició pura i dura, a ells que van néixer per governar i manar. Valgue'ns déu!

El que no sap l'Artur Mas és que aquesta "rabieta" poc democràtica i les seves amanaces tipus mexicà, ja tenen algun exemple en algun poble empordanès de costa, quan uns senyors -per dir-ne alguna cosa- van trencar les urnes en un ajuntament vestits de mexicans. No té memòria el senyor Mas, en té molt poca, i hauria de ser capaç de representar el que és CiU, el que ha estat i el que potser no serà gràcies a les actituts que mantenen avui. Renegar del passat és lleig, rectificar és de sabis, però dir qui té legitimitat i qui no en té, o donar llicons d'alt estadista des de l'arrogància és a més d'antidemocràtic, una mica fastigós.

Creiem que davant d'aquestes desaforades actuacions i manifestacions de CiU només cal paciència i bona ENTESA, per posar-los, on sigui possible, a l'ombra que els donarà l'oposició per una temporada a partir de les eleccions del 2007. No podem deixar que Catalunya pugui convertir-se en país on el seu cap de l'oposició només li falti el cavall i el barret. PROU!!! O millor que ja faci coalició amb els seus grans amics del PP (els grans estadistes Acebes i Zaplana que també tenen un aire mexicà quan hi ha els resultats electorals contraris).