Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

11.11.06

SABER PERDRE I SABER GUANYAR



GOVERN D'ENTESA

GOVERN LEGÍTIM



GOVERN DE CATALUNYA = GOVERN DE LA MAJORIA


Les típiques carabasses d'aquests dies de tardor han anat totes a mans d'aquells que es creuen que els catalans i catalanes són curts de gambals o que ells són molt espavilats, i per això estan cridant contra el futur nou govern de Catalunya, contra aquesta acció bandàlica que ha estat deixar-los de banda i portar-los novament a l'oposició de la qual no n'haurien de sortir per molt temps.

Ja sabem que les castanyes també són fruit de novembre i els CiUx han vist com la "castanya" ha estat forta i contundent. Ells que sempre esperen que tothom els dongui la raó, que esperaven que des de Madrid els seus amics del PSOE (quina gràcia els fa parlar del PSC-PSOE com a suposat menyspreu al PSC, doncs aqui tenen la resposta més clara que mai!) els deixin governar el seu territori natural, que esperaven que ERC, els avui considerats traidors a la pàtria, els riurien les gràcies de dreta neoconservadora, i vinga a esperar, fins al buit total.

I encara els queda algun boniato per anar fent la viuviu als CiUx, per això estem obligats a desenmascarar definititament aquest partit-moviment que durant massa anys ens va governar democràticament i ningú va sortir ni amb cassoles ni paelles. I parlant de paelles ja sabeu que com es diu al nostre país sempre t'has de veure emmascarat per una paella (jo sempre hi afeigeixo: bruta), i aquest cas és més clar que l'aigua, els que van guanyar no han sabut perdre i els que van perdre s'han guanyat el guanyar.

D'aqui quatre dies vindrà Nadal i ja deixerem els dolços panellets del nou govern pels torrons i neules que alguns volien menjar a Palau i se'ls hauran de menjar a la segona residència, els que en tinguin, que en el seu àmbit són més d'un i de dos.

Nosaltres a governar, i a governar bé (je, je, je).