Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

5.12.06

ELS ELECTES, POBRES ELECTES





URBANISME NO ÉS DESTRUCCIÓ I CORRUPCIÓ, PERÒ MASSA SOVINT ES CONFONEN I ES VOLEN CONFONDRE!








La democràcia ens va arribar a finals dels 70 i des de llavors se n'han vist de tots colors, però sembla com si darrerament hagin saltat a la fama aquells que fent-ne mal ús s'estan omplint les butxaques gràcies a la corrupció que es genera a l'entorn d'alguns projectes urbanístics.

Avui ja es massa comú sentir que el creixement econòmic de molts pobles i viles, i ciutats, ha permès urbanitzar una bona part del terreny disponible ( en alguns casos jan o queda res !) i això ha generat uns beneficis enormes als especuladors del sòl. Que ha estat així en alguns casos no n'hi ha cap dubte però generalitzar és un excés que no podem permetre aquells que defensem el bé públic com el bé de tots, i els que creiem que els electes, i molt especialment els regidors i regidores que es trenquen la cara a diària pel seu poble NO SÓN TOTS IGUALS, que n'hi ha que han tingut, tenen i tindran molt clar que ser electe no és sinònim de corrupte, malgrat els corruptes que hi pugui haver-hi.

Quan s'està veient que hi ha qui parla de milions d'euros per una "petita operació" penses en quants n'hi ha que se n'han beneficiat, quants n'hi ha que han "col.laborat" d'una manera o altra, i que la societat en general en molts casos és partidària de treure'n el més alt profit particular sempre que es pugui.

De Marbella n'hi ha una, d'Andraxt també, de Castelló un altre, i alguns projectes més o menys dubtosos en llocs més o menys anomenats, però hi ha milers de municipis que no tenen res a amagar, que creixen amb certa tranquilitat, que estan governats per homes i dones que cerquen la millora de les condicions de vida i dels serveis públics.

No ens deixem enganyar per aquells que generalitzen, només ens volen fer abdicar de la defensa del bé públic per treure'n ells , tots sols, el benefici propi.