Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

12.12.06

PINOCHET HA MORT, QUE L'ENTERRIN!!!


UN ALTRE DICTADOR
QUE ESPEREM
NO DESCANSI EN PAU
Alguns d'aquells que un dia es van creure que eren l'escollert per governar-dominar un país han vist en molts casos que els durava poc la seva suposada impunitat però també és cert que n'hem vist que han perdurat fins el darrer moment, i altres que malgrat deixar el poder han pogut gaudir d'una vellesa plena de riquesa robada i amb pocs entrebancs davant de la justícia que els hauria d'haver fet pagar les malifetes durant els seus anys de dictadors.
Un dels sanguinaris dictadors de parla castellana no va ser altre que l'Augusto Pinochet de Chile, que ja portava ell nom d'emperador i això el va marcar, suposadament. El militar que va assassinar a Allende, el president socialista, també va assassinar la llibertat dels xilens durant una colla d'anys.
Avui ja no hi és , ha deixat de ser un cadàver polític a ser-ne un de real, i no volent la mort per a ningú, tampoc ens voldreu demanar que mostrem el mínim respecte per a qui no va respectar ni els mínims a molts que varen veure com se'ls torturava i se'ls feia "desaparèixer", i tot per tenir uns principis democràtics que el dictador i els seus van ensorrar.
S'ha parlat molt d'aquest personatge nefast de finals de segle XX, i alguns encara el creuen un "salvador"de no sabem quin desastre democràtic del 73. Els seus companys de dictadura no han pagat res, els seus avaladors ianquis estan ben tranquils, els seus amics espanyols no saben de qui se'ls parla...
Però el que està clar és que avui ja és mort, i per tant , sense gaires dilacions ni commemoracions que l'enterrin!!!