Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

19.12.06

I ARRIBEM A 100!


QUAN HAUREM ARRIBAT TINDREM BEN PRESENT NO ATURAR-NOS....
HE INTENTAT FER UN ESPAI BREU PER A UNA BREU OPINIÓ QUOTIDIANA
SENSE MÉS
Els moment d'aniversari han estat presents en molts dels apunts que s'han anat presentat durant poc més d'un any en aquest espai dedicat a opinar amb més o menys encert, sobre tot allò que he cregut oportú per creença, per experiència o per necessitat vital (això ja és per a nota).
Escriure ha esdevingut difícil en molts moments però mercès a les noves tecnologies que ens fan vells a cor que vols hem pogut trobar unes facilitats inesperades. Ja no ens calen els espais sobre paper escrit, preuats per molts i llegits per unes minories -que segur que seran selectes-, ara tenim un espai propi, que pot ser accessible a qui tingui la sort de poder comptar amb els avenços que suposa un ordinador, una línia ADSL que no falli, i unes petites ganes de penjar la cara i el que penses per a tot el món -així sense falsa modèstia-.
I per a celebrar-ho només penjo el número que encapçala el "paper" d'avui, però resulta que no em puc estar de fer una breu reflexió sobre les darreres paraules del president del PP canari dient que "cuando los socialistas tienen que matar pues lo hacen". Ara si que ja no se'ls pot perdonar ni una més a aquesta colla de resentits, defensors de la corrupció urbanística on calgui, i mals perdedors -per la seva falta de creença en la democràcia-. Que encara avui hàgim d'aguantar una barbaritat com aquesta o tenir penjat un video donant per fet un pacte ETA-PSOE per la matança de Madrid és un pur deliri que ja no fa cap gràcia. PROU I PROU. Si els grans líders del PP han creat aquests "polítics" és perquè ho són a imatge d'ells mateixos.