Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

4.3.06

BURROS, ELEFANTS I GAVINES



Cap de setmana ianqui i "neocons" a Madrid, a on? A la Convenció de les gavines del PP, que ha decidit llençar-se a no amagar els seus referents i els aplica al peu de la lletra : allò que manin els ianquis de Busch (i els seus assessors).

Ara resulta que estem assistint a allò que alguns anomenem "misses", des del nostre ateisme, i que només serveixen per tenir contents els propis i a algun despistat proper que ho veu a la TV. Però aquesta moguda del PP a la capital ja no és una missa, és un concili. Tots a dir la seva, seguint els passos del seu líder espiritual, el telepredicador Aznar.

Estem veient, astorats, que tornen a parlar del "centre polític". Però no us sona aquesta música, ja la van tocar i va acabar amb l'orquestra per la finestra de la sala de ball (democràticament ¡¡¡, malgrat els pesi alguns peperos massa adictes al discurs del telepredicador).

Però tot just avui sentirem les veus centrades de l'Acebes i companyia. Ja en parlarem. De moment ens quedem amb aquest "noi", l'alcalde de Madrid, que és com l'àngel salvador de la dreta espanyola, però que els dimonis persegueixen i que només tenen com a mostra d'allò que podria ser un PP "normal". Aquest descendent de músic camprodoní potser un dia ens portarà al centre o s'estimbarà en una corba mal esfaltada pels seus i les seves (una en especial) companys i companyes de partit. Recordeu que hi ha amics, enemics i "companys de partit", com deia un líder alemany.

1 comentari:

Quim Curbet ha dit...

N'interrompez jamais un ennemi qui est en train de faire une erreur.
[Napoléon Bonaparte]