Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

17.3.06

DISFRESSA (DEL MASCLISTA ZAPLANA)



PER DISFRESSA UNA D'AQUESTES


El nostre Congrés dels Diputats (i Diputades) avança cap una situació tragi-còmica cada vegada que hi ha sessió de control al Govern. És tràgic que els representants del PP no trobin cal altre argument que l'insult i la provocació, i és còmic que no de s'adonin del ridícul que fan.

La darrera atzagaiada contra la Vice-presidenta del govern no passa de ser una poca-soltada d'un dels poca-soltes més grans de la política espanyola. Un personatge mediocre que va arribar molt alt i que cada dia que passa cau més baix. Aquest Zaplana, el qual tot valència coneix i els altres també, no ha après res de res, ell a la seva, a intoxicar, a mentir, a insultar, ... una gran capacitat si que té perquè surt d'aquest malviure que suposadament ha de tenir.

La Maria Teresa Fernández és un exponent clar de capacitat, de fermesa, de saber estar, sense ànim de polèmica femenino-feminista, la podem definir com una senyora de la política. Ella si sap estar davant d'aquells que es pensen que estan a la barra d'un bar o en un club de més o menys reputació, segons aparagui en unes agendes o altres.

Sembla que els adversaris del govern no s'han adonat que el Carnaval ja ha passat, o potser en Zaplana estava fent de "ninot" de les falles? En qualsevol cas si és un "ninot" que no l'indultin.