Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

29.3.06

MOLT HONORABLE PRESIDENT MARAGALL








Les institucions són part de la nostra història, i els seus representants els màxims exponents, que d'una manera o altra també en fan història. El nostre passat recent com a país-nació ens ha deixat una figura del President de la Generalitat totalment respectada i venerada per molts. Però els temps han canviat, i des de desembre del 2003 vivim amb un nou President de la Generalitat, un home que té poques coses en comú amb l'anterior però que, pesi a qui pesi, ocupa el càrrec més alt de l'administració i del Govern català.

En Pasqual Maragall, sempre en boca de crítics propers i de crítics allunyats, està demostrant que és un President que té prou capacitat per sortir de moltes trampes que se li han posat pel camí, que els seus projectes no són pures fantasies sino que estan basats en una anàlisi avançada de les necessitats de la nació, que sap veure més enllà del dia a dia ofegant que alguns li monten, i que per sobre de tot, i potser abans de res, té molt clar que és el President i això diu molt a favor seu, ho diu tot.

El President Maragall està portant la nau catalana cap el port de progrés i justícia social que molts sempre havíem defensat. Les seves línies d'actuació són clares i concises, però em quedo amb una : més i millor EDUCACIÓ.

Molt Honorable President, "chapeau"!!!. Si, amb respecte i admiració per la valentia que demostreu, perquè només així ens acostarem a uns obejctius com els de ser un poble-nació respectada pels altres i solidària amb tothom.