Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

1.4.06

DE DRET A LA PRESÓ SENSE PASSAR PER LA SORTIDA





ALCALDES/SES I REGIDORS/RES QUE EN FAN UN "JOC" DE L'URBANISME???





Les notícies volen i caduquen, el país és viu i dóna per a molt. Això em passa avui que no tinc ni temps per parlar del Nou Estatut (per cert :ERC + PP = NO) malgrat que és tema viu, però ja he dit que el món va molt de pressa i em sembla més oportú deixar-ho per una altra ocasió, que n'hi haurà per parlar de Catalunya i la "seva constitució", per anar a fer un volt per la Costa del Sol.

I com que ja he repetit viu un parell de vegades deixeu que us parli d'una bona colla de "vius" i espavilats que han governat (?) la capital de la costa andalusa de la premsa rosa des de fa una colla d'anys.

Van començar amb un personatge poc ètic i menys generós com el desaparegut Jesús Gil, que sembla va crear una escola fenomenal. Evidentment en Gil va fer de les seves, ja n'havia fet com a constructor a los Angeles de San Rafael, i va posar fil a l'agulla en matèria urbanística a Marbella. Va posar el llistó de la corrupció ben alt, però amb certa "gràcia" per a desgràcia de la democràcia i del bé de la majoria.

El seu successor va ser un petit personatge que es va fer gran a l'ombra d'una "tonadillera", la mai prou criticada Pantoja. El meu homònim en cognom també va fer de les seves, i no pas poques, però no comptava amb unes senyores molt ben pentinades (i els seus assessors¡¡¡) que van veure com allò no podia seguir per aquell camí. Resulta evident que van pensar : "abans que s'ho endugui la Pantoja ens ho embutxaquem nosaltres". I així ho han estat fent.

No s'han posat per poc, a grapats i amb ganes, s'han enriquit ràpidament i sense cap mena d'escrúpols. Avui han deixat a molts petits corruptes en una petita aventura vista la volada que han posat la colla de Marbella. Això si era corrupció a l'engròs i sense cap mena de recança.

Però, sempre hi ha un però, han tornat a deixar malmesa a una majoria d'alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores, que amb la seva feina només cerquen el bé del comú. Per què sempre hi ha qui té tanta facilitat per tacar la imatge de la majoria respectable i respectada?

Bé cap a la presó (PREVENTIVA), que tinguin dret a la pressumpció d'innocència, i que ES FACI JUSTÍCIA.

2 comentaris:

Donaire ha dit...

Ja ja ja
Molt bo el Monopoly
M'ha encantat

Quim Curbet ha dit...

Recordes en Gila?
en Gila era un humorista poètic
en Gil un personatge poc ètic
per una sola lletra i mira com poden canviar les coses...