Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

26.11.05

NECESSITEM EN HARRY POTTER

Dissabte, cap de setmana, i no estem gens satisfets dels darrers fets que ens han arribat com a conseqüència d'un altre disbarat dels etarres. Amb un paper que hauria de ser cremat a totes les redaccions on arribés n'hiha que han posat més llenya al foc de l'anticatalanisme, de la por al trecament d'una Espanya que ja torna a ser un destí en l'universal. Quina pena que per guanyar enquestes siguin capaços d'ensorrar el país dels enquestats però amb uns resultats que les omplen d'orgull i satisfacció. Aquests que només ens volen mal i que representen el mal, són els que estan lluitant pel retorn del lord Voldemort de la política espanyola, o això sembla que estan intentant.

És lamentable que una novel.la feta pel.lícula ens permeti recordar a uns polítics pels quals fer mal és la seva forma de viure i sobreviure. Aquesta tarda gaudint envoltat de marrecs de les aventures i ben resoltes aventures d'en HARRY POTTER he vist que el mal també ens és present en el nostre dia a dia, que potser no tenim edat per fer-hi front amb la destresa del personatge màgic, però si que ens hauríem de creure que tenim la força de la raó, la força de lluitar cara a cara contra el mal. Avui seria bo que el nostre calze de foc ens donés el triomf davant dels "dolents", que els més menuts poguessin repicar amb un final que ells han entès com feliç (sort que ells creuen en la felicitat) però ja ens ho ha advertit Dumbeldore, que haurem de triar entre allò que és fàcil i allò que és bo. Ens ho posen difícil, però ens en sortirem, lluitarem contra dracs blaus del PP (o us pesàveu que eren gavines, doncs no són dracs, i llencen foc i verí).

Per això quan ens tornin amenaçar, a atacar, a barrejar amb etarres, a desprestigiar i boicotejar nosaltres agafarem la raig de foc i fugirem nord enllà. Que no ens busquin en la batalla contra la mort, defensem i creiem en la VIDA, LLIURE I SENSE INJUSTÍCIES.