Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

24.11.05

TEMPS DE FRED

La Catalunya tripartita presenta un gran avenç, de moment, en relació a la Catalunya bipartita (de CDC i UDC, enemics per sempre pel que es veu, s'escolta i proclamen), l'hivern passat va fer fred i aquesta tardor està avançant un bon fred d'hivern.

És que no podem anar de cap de les maneres diran els derrotats el 2003 pel Pacte del Tinell, aquest era un país-paradís, amb temperatura política temperada i pocs canvis, no dos cas que la grip (en aquells moments no aviar) ens deixés sense defenses nacionals davant del constant intent de fer-nos arribar depressions des del centre de la península o de l'Atlàntic (amb una que vam patir ja en vam tenir ben bé prou, va durar 40 anys).

Però avui ja sabem que si fa fred abans d'hora és culpa ni més ni menys que de Gas Natural, que vol deixar glaçada mig Espanya i així engreixar la Caixa dels maleïts catalans del tripartit. El nostre gran repte és calefacció de gas o elèctrica, per això Gas Natural ho posa fàcil i es menja Endesa i els seus directius filo-peperos. Amb l'operació s'hauran acabat els dubtes, si tens fred per Nadal, a més de matar el gall, hauràs de demanar calefacció a en Maragall.