Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

22.1.06

BARRET DE Q


El cap de setmana sembla que ha estat profitós pel tema que ens ocupa, i ens desocupa els darrers mesos, el nou estatut que el President Maragall defensà des del primer moment i que el President Zapatero sembla disposat a tirar endavant encara que sigui que contra l'opinió dels més carques del PSOE.

I ja que hem començat parlant de cap permeteu que faci una breu reflexió sobre el poc cap que tenen alguns polítics quan encenen un foc darrera l'altre i a més i tiren cada dia llenya al foc. D'aquets només recordar-los que ho tenen perdut, que amb aquesta feina només arribaran a crear un rebuig natural i raonat. Però ja s'ho faran.

Hi ha qui té cap i el té ben moblat, aquest cap i seny que han demostrat fins avui els companys del PSC per parir l'estatut, i fer-ho amb el màxim de rigor i el mínim d'intoxicació, realment cal tenir el cap clar per fer-ho sense ferir i sense atacar sentiments encara que siguin de difícil comprensió des del nostre país -i nació-.

I finalment deixeu-me destacar els amics del barret, aquells que han fet tornar al carrer una peça de vestir que dóna prestància, frena el fred i permet treballar intensament el que hi ha dins del seu cap. Amics del barret esteu aconseguint que no pensem que aquesta peça sigui burgesa i senyorial, l'heu acostat a la gent de carrer i això té molt mèrit, gràcies.