Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

26.1.06

QUO VADIS MARIANO?


Eren temps de transició quan un personatge de còmic tronat entrava al Congrés dels Diputats i posava en evidència que l'Espanya negra encara existia. Han passat molts anys després d'aquella data que avui ja pot ser considerada quasi còmica però resulta que els fantasmes del passat no volen retirar-se i deixar als terrenals seguir treballant sense pors i sense recança.

Les actuacions i manifestacions d'en Mariano no sabem a on volen anar a parar. Quin camí ha elegit el líder de la dreta (i de la ultradreta) per tornar al govern? Hores d'ara sembla clar que el seu camí no és de la proposta concreta i alternativa, el seu camí està ple de malallet i rancúnia (quasi tanta com la del seus "miniyo" Acebes i Zaplana). Aquest camí hauria de tenir altres dreceres molt més democràtiques i enriquidores, però no és això el que volen ni busquen.

I per si quedava algun dubte ha sortit un nou aliat per en Mariano, un aliat detestable, el tinent-coronel Tejero. Ho veus Mariano que amb aquestes companyies no vas enlloc. I ara què pensarà la gent normal de les teves propostes si coincideixes amb pallassos i colpistes.

Pensa-ho bé i recupera el catalaníssim Pique, i si res més no el seu guinyol. Segur que arribaries més lluny.