Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

27.1.06

EL PARLAMENT I "LES SENYORES DE MALA VIDA"


El nostre Parlament n'ha vist de tots colors i les que haurà de veure suposo, però la tarda del dia 26 va veure com es parlava sense embuts d'una casa de barrets (aquesta amb mestressa perquè no perd pistonada anunciant-se)del poble presidit per un company i amic (a vegades no passa això i cal especificar-ho). Resulta que algunes conselleries han fet seva una agenda molt nostrada, plena de coses del país i de la nació, i és clar se'ls ha "colat" una petita part de la realitat més antiga, el putiferi (no volgueu barrejar-ho amb els polítics eh?).

Així podem veure com una editora d'un diari independent, nacional i altres afegits proposa a les institucions una agenda que té la mala pata de posar a la mateixa alçada una fira del brunyol (i no té res a veure amb l'acció de govern d'aquella ciutat de la Costa Brava), l'aniversari de fets tràgics de la nostra història i la data clau (no tingueu males interpretacions!!!), el 18 d'octubre amb la celebració del naixament d'una de les cases de meuques més nostrades de les comarques gironines.

Realment aquí molta gent es deixa passar bou per bèstia grossa i és de lamentar, però sobretot els seus creadors no han vetllat pel bon nom seu ni de la nació. Cal ser molt més prudents i assegurar que el país tingui agendes com cal i sense llufes que poden ofendre moltes sensiblitats (encara que algunes siguin ofeses només per fer-se veure).