Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

7.1.06

HO HEM SUPERAT


Els esforços han estat considerables, els menjars abundants, els regals sense fi, però ja se sap que no podia durar per sempre i fa unes hores que tot plegat ha deixat pas a una nova situació, fins i tot meteorològica (pluja menuda després de la tormenta continuada que s'ha viscut), ja estem preparant la tornada a la feina quotidiana, a veure com una setmana segueix l'altra - i que duri-.

No obstant estar en època teòricament de pau han sonat fresses indesitjables, aquelles que no volem sentir en cap moment, el soroll que fan alguns militars, quan es permeten parlar del que els convé -amb això són semblants a alguns "homes servidors de Déu"-. Qui avui encara es permet, vestit de caqui, d'insinuar quin és él paper de l'èxercit democràtic davant d'una situació política concreta per autonamenar-se defensor de no se sap ben bé què, no només hauria d'estar arrestat 8 dies, sinó expulsat o degradat sense contemplacions. I posar sobre la taula la reacció que ha tingut el nostre ministre de defensa amb el qual comparteixo poques coses malgrat militàncies federals, res a dir, la seva decisió immediata l'honra.

La música que volem escoltar no és l'esmentada anteriorment, volem estar gaudint de músiques diverses, que ens permetin veure com es construeix el futur d'aquest Estat on convivim diversos pobles -amb balls i músiques també diferents i que ens diferencien-, amb el màxim de llibertat i solidaritat dels uns amb els altres.

I que no tot vagi pel camí de les rebaixes que ens han posat davant els morros avui mateix. Que ens sigui lleu.