Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

3.12.10

SEGRESTATS ALS AEROPORTS


No tenia pensat marxar aquests dies més enllà de la Costa Brava i veig que la pensada ha estat bona. Quan mig país està intentant alleugerir els moments difícils que es pateixen amb una escapada que els permeti anar vivint han aparegut els més perillosos de l'escena laboral, ELS CONTROLADORS AERIS que en nom del seu déu han aturat l'espai aeri espanyol.

No és la primera vegada ni serà l'última, que això no ho arregla ni Stalin amb les seves purgues, perquè aprofitant-se de la llibertat sindical han decidit segrestar a milions de conciutadans seus, que estan renegant d'ells i els voldrien expatriar el més aviat possible. Per què no hi ha manera de tenir-los "controlats"? La resposta no la veiem enlloc, només veiem que tenen la paella pel mànec, una paella que està recremant a aquells que en qualsevol moment es pendran la seva llibertat de, vista la situació, assaltar la primera torre de control que trobin i destruir-la, amb la finalitat de "muerto el perro se acabó la rabia", si no tenim el lloc de treball dels controladors no viatjarem però ells no treballaran i en paus.

No podem admetre que això sigui un element quotidià, que sigui una manera molt "divertida" d'ensorrar la moral dels afectats, ja va essent hora de posar algun remei, radical si cal, perquè aquells que avui estan destruint els bons moments que molts tenien in mente paguin ben car els seus capritjos i les seves dèries malaltisses de ser els imprescindibles.

Després dels tres NO que han encapaçalat els paràfrafs anteriors només podem insistir en un SI a buscar una sortida ràpida i un càstig exemplar als nous "pirates de l'aire", que segrestar només ho fan els pirates i els territoristes.