Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

18.12.05

LA NOTÍCIA DE L'ANY 2005


Vist "el repte" de José Antonio Donaire, agafo el rebot d'en Xavier Amores i anuncio que la notícia de l'any és...

BARÇA CAMPIÓ DE LLIGA 04/05 I LÍDER AVUI

Amb tanta rigurositat en els nostres blocs m'ha semblat baixar dels núvols on solem moure'ns i aterrar. Quin dubte hi ha sobre la importància que el Barça hagi aconseguit guanyar un títol de lliga després de certa sequera,i que a més estigui fent un futbol màgic (amb dies més espessos ben cert)que tothom enveja i en fa lloança.

Però no tot són flors i violes no us penseu. Estic d'acords en la qüestió esportiva però estic decebut per les qüestions directives. Aquest president de disseny esadista només tapa les seves irresponsabilitats amb la gran senyera del nacionalisme radical quan li convé i després es veu sota la pressió del familiar franquista (ja se sap que els cunyats te'ls trobes no els busques).

I per tant com a bon barcelonista no podia deixar passar l'ocasió per felicitar-nos per aquest any 2005 i deixar clar que amb aquesta junta no anirem gaire enlloc socialment parlant (Qui no anyora el "quicir" de Nuñez, allò era un gran guinyol que superava al ninot).

Però anirem molt lluny després d'eliminar el Chelsea, no ho dubteu. Quina casualitat que serà a París, la ciutat preferida per qui escriu.