Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

Pensant, deixant de pensar i quan hi penses...hi tornes

4.12.05

MANIFEST, MANIFESTACIÓ ...

Els dissabtes donen per a molt, per a tot allò que un no pot arribar a fer entre setmana i en molts casos per reposar si s'està sobresaturat. I ara resulta que tenim una altra feina per fer, una alternativa a bàsquets, futbols, i tennis o altres esports dels infants i joves, ara tenim l'esport "nacional del PP" : LA MANIFESTACIÓ.

Els anys difícils ens van portar a sortir al carrer a molts dels que avui ens quedem a casa veient com d'altres agafen autobusos, trens i avions -ara ja han abandonat l'helicòpter- i es llencen al carrer a cridar consignes carrinclones o paraules gruixudes -no, no perdoneu que són gent de pau i molt respectuosa amb els altres segons marquen les lleis del seu déu, més o menys opusdeista-. Omplen places i carrers amb una empenta que es tenia oblidada entre els conservadors espanyols des de l'enterrament del dictador, i no tenen cap vergonaya de celebrar el cap d'any anticipat a una Puerta del Sol de la qual alguns encara ens en sentim partíceps en data assenyalada del canvi d'any (és que no podem renegar d'unes campanades que hem escoltat tants i tants anys, malgrat ara ens en portin d'altres més nostrades però massa "noves" pels seguidors de Mecano).

I tot plegat per anar contra la constitució, bé no contra l'estatut, o totes dues coses, o no, perquè hi ha qui renegava d'una constitució i avui la té com la seva mare, o més. Tot plegat amb uns més demòcrates que altres parlant del cava català com la peça que ens unirà el proper Nadal. Jo que em pensava que el cava només unia després d'un parell d'empolles ben bengudes, sobretot si és d'aquells semisecs que bebíem amb delit de ben joves. Ara el cava ha de ser molt més refinat, ja no creiem en Rondels ni en el Delapierres, i per això hem fet un nou Estatut, per passar al cava més nostrat de petita cava, on més bo resulta el cava, ben reposat.

Vinga estem a punt de poder gaudir ben aviat de més manifestacions ara que hi han trobat el gust, que no els falti empenta i que ens deixin estar a caseta donant suport a les mesures del govern de ZP (nosaltres ben calentons i els altes vinga viatjar i crear-se malasang, que tinguin sort o millor no).